Промоција на книгата „На Скопје, со љубов! Архитектонската мисла на Живко Поповски“ во Музеј на град Скопје. 

На промоцијата зборуваа: Д-р Анета Христова - Поповска, Д-р Мери Батакоја, Академик Влада Урошевиќ, Д-р Мартин Гулевски и поранешниот градоначалник на Град Скопје, Ристо Пенов.

Фотографии: Маја Златевска (САКАМДАКАЖАМ.МК) и Приватен принт