PP Focus: Јелена Ристеска, изложба на оригинални акварели на македонската сликарка Јелена Ристеска. Акварелите се создавани во периодот од 1961-1966 година и се дел од архивата на оригинални уметнички дела на PrivatePrint. 9-30.3.2018, Студио PrivatePrint