Изложба и промоција на книгата „Space Composition“ од Марта Шиндил, 09 - 22 ноември 2019 во студиото на PrivatePrint. Фотографии: PrivatePrint

Изложбата е дел од програмата „Изложби во соседството“ на Студиото PrivatePrint. Во 2019 оваа програма беше кофинансирана од Министерството за култура на Република Северна Македонија.