Тридневна зимска pop-up продавница во студиото на PrivatePrint, со Лудус и Доротеј Нешовски.
Учесници:
*Македонскиот моден бренд LUDUS, со новата колекција Emotional Landscapes, првпат презентирана на 15.11.2016 година
*Младиот македонски уметник Доротеј Нешовски, со својот проект Аудиовизуелна плоча, во соработка со Александар Ордев
*PrivatePrint со сите изданија и печатени материјали, меѓу кои и новата уметничка книга, Growing, на младиот македонски уметник Дарко Алексовски